Restaurant

Compartir Barcelona obre les seves portes el 2022 i s’inspira en Compartir Cadaqués que just aquest any celebra el seu desè aniversari. Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, juntament amb Nil Dulcet, volen seguir la mateixa filosofia que a Cadaqués i, per això, l’oferta gastronòmica es presenta a la carta i per a compartir, amb una proposta moderna, de producte i amb arrels tradicionals.

El restaurant es troba al cor de l’Eixample de Barcelona, a un pas de l’emblemàtic Passeig de Gràcia. És un local a peu de carrer, amb molta llum, ampli i confortable que compta amb un disseny que vol recrear part de l’esperit tan propi del mediterrani, però interpretat des d’una perspectiva més urbana i contemporània. 

A Compartir Barcelona es treballa amb la finalitat d’oferir la màxima satisfacció al client. Un objectiu que s’assoleix gràcies a la suma d’una proposta gastronòmica moderna; un local molt acollidor; i un tracte al client informal, atent i professional.

Aquest és el tercer restaurant de Castro, Xatruch i Casañas (CXC). El seu projecte conjunt va començar el 2012 a Cadaqués, amb Compartir, i va seguir dos anys més tard, el 2014, a Barcelona amb Disfrutar.

Per a ells, el lloc més natural a on el concepte de Compartir havia de fer el següent pas era, precisament, a Barcelona, ja que la seva aposta per la ciutat és clara i és la manera de poder seguir de prop l’evolució del projecte.